Trädfällning Sollentuna

Vi fäller träd säkert och effektivt

Trädgårdstjänster

HELTÄCKANDE UTBUD AV TRÄDGÅRDSTJÄNSTER

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av trädgårdsrelaterade tjänster. Vår målsättning är att erbjuda allt du kan ha behov av, från trädgårdsdesign och rådgivning till löpande skötsel, beskärning och nedtagning av träd.

Du kan bland annat få hjälp med följande:

Trädgårdsdesign & rådgivning - Vi hjälper dig att planera din nya trädgård eller att uppdatera din befintliga. Vi kan ge råd både gällande utformningen av trädgården rent rumsligt samt i valet av träd, plantor och andra element.

Trädgårdsabonnemang - Låt oss ta hand om trädgårdsskötseln. Med ett trädgårdsabonnemang från oss väljer du själv hur mycket du vill ha hjälp med och hur ofta. Vi ger dig avlastning med det som du inte har tid eller lust att ta hand om själv.

Häckklippning - Professionell häckklippning är ett hantverk som kräver övning. Vi ser till att allt blir snyggt och jämnt samt att häckplantorna inte skadas vid behandlingen.

Plantering - Vi hjälper dig att plantera nya växter, träd och buskar och ser till att de får den näring och omvårdnad de behöver för att etablera sig på sin nya plats.

Trädbeskärning - Låt oss beskära träd som behöver omvårdnad eller som håller på att växa sig för stora. Många gånger kan beskärning vara ett bra alternativ till att helt ta ner ett träd då trädet kan få vara kvar och förgylla trädgården samt ge livsutrymme för fåglar och nyttoinsekter.

Trädgårdsstyling - Vi snyggar till din trädgård. En trädgårdsstyling kan vara ett effektivt verktyg för att presentera din trädgård på bästa sätt exempelvis vid en försäljning. Att trädgården ser inbjudande och välskött ut kan ge ett klart högre försäljningspris, så investeringen brukar löna sig.

Transport- & kranbilstjänster - Har du behov av att lyfta eller transportera något? Utöver att vi tar hand om trädgårdsavfall kan vi erbjuda andra typer av transporter och lyfttjänster med kranbil.

Övrigt - I vårt utbud av övriga trädgårdstjänster hittar du bland annat gräsklippning, skötsel av växter, installation av trädgårdsbelysning, bevattning, krattning, gödsel/jordförbättring och mycket mer.

Vi erbjuder även utbildning i trädgård för privatpersoner och företag. Lär dig hur man planterar och sköter olika slags träd och växter på rätt sätt samt få kunskaper om beskärning.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och priser.

Säker och prisvärd trädfällning - vi gör jobbet snabbt och effektivt