Trädfällning Sollentuna

Vi fäller träd säkert och effektivt

Om oss

SPECIALISTER PÅ TRÄDGÅRD

MK Trädgård har funnits på marknaden sedan 2004. Vi är ett litet och personligt trädgårdsföretag som värdesätter en nära kontakt med våra kunder och att de alltid ska vara 100% nöjda med vårt jobb.

När du anlitar oss får du tillgång till en professionell entreprenör inom trädfällning samt tillgång till ett brett utbud av andra tjänster inom skötsel av utemiljöer och trädgårdar - från löpande underhåll till trädgårdsplanering med mera. Vi arbetar både med privata trädgårdar samt med större anläggningar såsom grönytor vid bostadsrättsföreningar och företag.

Vi är medlemmar av Trädgårdsanläggarna i Sverige (STAF) - branschorganisationen för kvalificerade trädgårdsanläggare. Genom att vi är diplomerade trädgårdsanläggare kan du känna dig trygg i att vi har de kunskaper och den erfarenhet som krävs för att ta hand om din trädgård på bästa möjliga sätt. Vi ser självklart till att få löpande fortbildning för att höja vår kompetens ytterligare.

Att anlita oss är tryggt och enkelt. Även under högsäsong ser vi till att väntetiderna är korta. Givetvis är vi godkända för F-skatt och vi har högsta kreditvärdighet hos UC.

Säker och prisvärd trädfällning - vi gör jobbet snabbt och effektivt